Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Το ξέρατε πως το ασήμι είναι από τα πιο δυνατά αντιβιοτικά της μαμάς-φύσης?

Τι είναι το Microsilver;
Microsilver είναι ο νανο-πορώδες άργυρος (ασήμι) (σκόνη ασημιού, μέγεθος σωματιδίων περ. 11.6 ms) με μια δομή επιφάνειας σαν σφουγγάρι. Διαθέτει μια μεγάλη αντιβακτηριδιακή επιφάνεια.
Μπορεί να εξαφανίσει πάνω από 650 διαφ.είδη μικροβίων-μυκήτων και μικροοργανισμών σε λιγότερο από 45''

Η Σειρά Microsilver Plus είναι η πρώτη Σειρά Καλλυντικών που ωφελεί το δέρμα.

Το Microsilver χρησιμοποιείται σε πολλαπλά προϊόντα Περιποίησης. Για παράδειγμα βρίσκεται σε προϊόντα οδοντικής υγιεινής, για ευαίσθητα ούλα ή για την καταπολέμηση της κακοσμίας του στόματος. Ως συστατικό κρέμας μειώνει τις ακαθαρσίες του προσώπου και ενυδατώνει την ξηρή επιδερμίδα. Τα προϊόντα Microsilver επίσης βοηθούν στην καταπολέμηση της πιτυρίδας καθώς και της κακοσμίας του σώματος.

Το καθαρό Microsilver έχει αντιβακτηριακές, ρυθμιστικές και σταθεροποιητικές ιδιότητες. Σε συνδυασμό με άλλα πολύτιμα συστατικά, όπως Defensil, ectoine, συνδέσεις μεταλλικών στοιχείων και εκχύλισμα μεταλλικών στοιχείων δρα ακόμα πιο αποτελεσματικά.

Γιατί Microsilver by LR;
Πολλά ανταγωνιστικά προϊόντα περιέχουν κολλοειδές ασήμι (μεταλλικά σωματίδια, άλατα ασημιού και πρωτεΐνες ασημιού). Ο δικός μας νανο-πορώδες άργυρος με δομή επιφάνειας σαν σφουγγάρι και σταθερό μέγεθος σωματιδίων δρα αποκλειστικά στην επιφάνεια της επιδερμίδας.

Ιδανικά για ακμή, δερματίτιδες, ψωρίαση, μύκητες στο δέρμα ή στα πόδια κλπ.

Δείτε τις προσφορές του μήνα σε επιλεγμένα σετ στο link http://www.clublr.gr/έντυπα-lr

Και για επιπλέον έκπτωση 15% http://www.clublr.gr/γίνε-μέλος

Μεσολαβητής : Σουέλα Χούση 
Κωδικός: 666598
Κιν.: 6972825160