Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Μαυρισμένη και υγιής επιδερμίδα!

Η έντονη επιθυμία μας να αποκτήσουμε το πολυπόθητο σοκολατένιο χρώμα στην επιδερμίδα μας το καλοκαίρι, μας οδηγεί σε λάθη που κάποιες φορές “κοστίζουν”! Πολλές φορές υποτιμάμε τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου και ξεχνάμε την χρήση αντηλιακών προκειμένου να αποκτήσουμε το συντομότερο μαυρισμένη και χρυσαφένια επιδερμίδα!

Με την χρήση των αντηλιακών όμως μπορούμε να απολαύσουμε τον ήλιο με ασφάλεια χωρίς να στερηθούμε το καλοκαιρινό χρώμα από την επιδερμίδα μας!


Πως γίνεται αυτό; Ο δείκτης αντηλιακής προστασίας SPF δηλώνει τον βαθμό προστασίας που προσφέρει το αντηλιακό από τις ακτίνες UVA/UVB. Ωστόσο και ο υψηλότερος δείκτης προστασίας δεν έχει τη δυνατότητα να αναστείλει τη παράγωγη μελανίνης συνεπώς και το μαύρισμα.

Η LR προσφέρει μια μεγάλη γκάμα αντηλιακών σε διάφορες υφές όπως κρέμα, σπρέι, gel αλλά και με δείκτες προστασίας που κυμαίνονται από 20-50 SPF για καλύψουν και τις πιο απαιτητικές επιδερμίδες. Η σύνθεση υψηλής ανθεκτικότητας στο νερό αλλά και η μοναδικά απαλή και δροσιστική υφή τους χάρη στην Αloe Vera και πλήθος άλλων ενυδατικών συστατικών, τα καθιστούν την καλύτερη επιλογή για μια  επιδερμίδα άψογα προστατευμένη, ενυδατωμένη αλλά και μαυρισμένη.

Βρείτε στο LR World Ιουνίου το Σετ αντηλιακών της σειράς Aloe Vera που ταιριάζει απόλυτα στον τύπο της επιδερμίδας σας, και εξοικονομείστε έκπτωση έως και 38 € !

Μεσολαβητής: Χούση Σουέλα
Κωδικός: 666598